011 2676 275 (do 14:30h) | 011 2607 353 | 064 423 53 54 office@nba.co.rs

EVAFIT – Čaj za ublažavanje ginekoloških problema, Dijetetski proizvod.

1.440,00 рсд

Zdravstveno stanje žene i njeno raspoloženje, najčešće su posledica ginekoloških problema i tegoba koje one uzrokuju.

Najčešći i najneprijatniji ginekološki problemi žena, vezani su za: miome, ciste, upalni procesi na jajnicima, neredovne i bolne menstruacije, obilna krvarenja, izostanak ciklusa, upale izazvane pojačanim sekretom i svrabom i mnoge druge ne manje neprijatne.

Акција!

Prema mnogim istraživanjima preko 60% žena ima neke menstrualne probleme. Odgovor na pitanje kako menstrualni ciklus tako jako utiče na ženino zdravlje, raspoloženje i njen emocionalni život, usko su povezana sa radom JAJNIKA, žlezde koje proizvode niz snažnih hormona namenjenih ravnoteži čitavog ženskog organizma. Upravo ove žlezde i njihovi hormoni upravljaju ženskim ciklusom.

U jajniku može doći do nekoliko zdravstvenih problema. Pre svega mogu da se razviju ciste i tumori (koji su najčešće dobroćudni). Ponekad te izrasline mogu da ometaju proizvodnju hormona, izazivaju nepravilna krvarenja ili pritiskujući bešiku utiču na učestala mokrenja.

Miomi su dobroćudni tumori i rastu u zidu materice. Mogu biti mali kao zrno graška i veliki kao pomorandža. Ako narastu nogu da nagrizu sluzokožu materice i izazovu duge i obilne menstruacije ili krvarenja između ciklusa. Drugi mogući simptomi su:
*jaki grčevi i tup bol ili osećanje neprijatnog pritiska u krstima
*zatvor ili potreba za češćim mokrenjem
*veoma oskudna menstruacija
*bol pri polnim odnosima

EVAFIT čaj, problem obilnog krvarenja rešava dajstvom lekovitog bilja bogatog taninima, a kada su u pitanju bolne menstruacije i druga vrsta bolova u predelu donjeg trbuha, pomoć stiže od lekovitok bilja kao čto je kim (u kome postoje čak 4 jedinjenja za stišavanje bola) ili đumbir (sa najmanje 6 sastojaka za otklanjanje grčeva i umanjenje bola). Za regulisanje ciklusa zaslužni su neven, matičnjak, ruzmarin, a tu je i neprikosnovena žalfija sa svojim brojnim lekovitim svojstvima.

Sa napretkom medicine i povećanjem interesovanja za zdravlje žene, danas se više nego ikad ulaže u lečenje ginekoloških poremećaja.

Prirodan način lečenja često može da bude izvanredna dopuna konvancionalnom, ali ima i nekih svojih prednosti. Naime, potencijalna pacijentkinja nemora da čeka da problem eskalira, kada će joj se prepisati neki lek ili sugerisati operativno lečenje, već će na pripodan način, upotrebom biljnih proizvoda renomiranih i proverenih proizvođača, pokušati da ga predupredi ili otkloni na prirodan način.
Ako je problem već prisutan, korišćenjem proverenog dijetetskog proizvoda EVAFIT čajnu mešavinu možete rešiti mnoge vaše ginekološke probleme.

Naša Biljna Apoteka se i ovog puta postarala da u spoju tradicionalnog znanja o lekovitom bilju i vlastitog istraživačkog iskustva, ponudi iz palete proizvoda HERBAWAY – EVAFIT – čaj za ublažavave ginekoloških problema, kao dopuna ishrani.

Zahvaljujući pravilno ukomponovanoj i doziranoj čajnoj mešavini, EVAFIT čaj na vidljiv način unapređuje zdravstveno stanje korisnica ovog proizvoda.

Redovnom oralnom upotrebom čaja(pije se 1L dnevno) i periodičnim ispiranjem Feminal čajem (kod problema cisti, mioma, upalnih procesa na jajnicima ili raznih infekcija), osetićete dragocenost 10 komponenti lekovitog i začinskog bilja iz ove čajne mešavine

EVAFIT – Čaj za ublažavanje ginekoloških problema, Dijetetski proizvod.

Uzmite od prirode najbolje!

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je prazna