011 2676 275 (do 14:30h) | 011 2607 353 | 064 423 53 54 office@nba.co.rs

Herbaway – Biljne kapi

840,00 рсд

Za bolju perifernu i limfnu cirkulaciju

sprečavaju oksidaciju i povećanu količinu naslaga, tzv. lošeg holesterola – uzročnika stvaranja plakova (pločica) na arterijskim zidovima. Flavonske komponente iz biljnih kapi proširuju, odnosno rastežu krvne sudove, čime omogućavaju nesmetan protok krvi do srca i odatle do najsitnijih krvnih sudova – kapilara. Zahvaljujući koncentraciji jedinjenja fitosterola i njihovoj sposobnosti apsorpcije u krvotok, eliminacija lošeg holesterola i triglicerida pomoću Herbaway kapi je izvesna.

 

Poslednjih decenija bolesti krvnih sudova u zapadnom svetu, ali i kod nas, poprimaju razmere epidemije, i mnogim ljudima ugrožavaju život i dovode do visokog procenta smrtnosti. Zbog bolesti krvnih sudova može doći do smanjenja dotoka krvi u tkiva, kao i do zadržavanja tečnosti u organizmu.

Ove bolesti izazivaju brojni faktori, mada se najčešće dešava da poremećaj nastupi zbog istovremenog delovanja nekoliko faktora. Ipak, najčešći uzrok može da bude ozloglašeni holesterol. Herbaway biljne kapi protiv holesterola i triglicerida sprečavaju oksidaciju i povećanu količinu naslaga, tzv. lošeg holesterola – uzročnika stvaranja plakova (pločica) na arterijskim zidovima. Flavonske komponente iz biljnih kapi proširuju, odnosno rastežu krvne sudove, čime omogućavaju nesmetan protok krvi do srca i odatle do najsitnijih krvnih sudova – kapilara. Zahvaljujući koncentraciji jedinjenja fitosterola i njihovoj sposobnosti apsorpcije u krvotok, eliminacija lošeg holesterola i triglicerida pomoću Herbaway kapi je izvesna. Kad se zapuše arterije, noge iznenada zabole i trnu. Bolovi u listovima pri hodu i spavanju, koji podsećaju na grčeve, mogu da budu prvi znak ozbiljnog suženja ili čak zapušenja krvnih sudova nogu.

Ove tegobe upućuju na bolest poznatu kao hronična ishemija ekstremiteta. Najčešće nastaje kao posledica ateroskleroze, ali na nju utiču i drugi faktori, kao što su hipertenzija, povišene masnoće i šećer u krvi, nepravilna ishrana, pušenje i dr. Zapušenje krvnih sudova nogu najčešće se javljaju kod muškaraca starijih od 60 i žena starijih od 65 godina. Uočeno je, međutim, da se lekarima javljaju sve mla|i ljudi sa problemima slabije pokretljivosti arterija nogu i ruku. Hronična ishemija ekstremiteta, ukoliko se ne leči na vreme, može da dovede do gangrene stopala i do gubitka noge. Osobe koje imaju zapušene krvne sudove na nozi verovatno imaju sužene i koronarne i karotidne arterije. Redovnim korišćenjem Herbaway biljnih kapi moguće je znatno popraviti cirkulaciju i opisani zdravstveni problem držati pod kontrolom.

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je prazna