011 2676 275 (do 14:30h) | 011 2607 353 | 064 423 53 54 office@nba.co.rs

IMUNAL – Čaj za jačanje imuniteta, Dijetetski proizvod.

1.200,00 рсд

Herbaway Imunal predstavlja jedinstvenu kombinaciju brižljivo odabranog lekovitog i začinskog bilja koja deluje na organizam preko aktivnih principa antioksidantnih i zaštitnih svojstava. Upotrebom ovog čaja, organizam se štiti i od štetnog uticaja slobodnih radikala. Vitafit se može preventivno koristiti kao dodatak ishrani, kao i kod različitih stanja oporavka. Zahvaljujući bilju koje čine između ostalih: šipurak, divlja jabuka, list koprive, komorač, zova, hibiskus i drugo, Vitafit čaj preporučujemo i deci.

Ovaj čajni napitak pored svoje lekovitosti ima vrlo prijatan ukus, tako da mu i vaši prijatelj i drugi gosti nemogu odoleti.

Imunološki sistem je visoko uređena mreža specijalizovanih ćelija koje predstavljaju odbranu organizma protiv uljeza kakvi su bakterije, virusi, paraziti…kao i predstražu koja ne dozvoljava razvoj slobodnih radikala. On deluje tako što stimuliše proizvodnju antitela i ćelija koje uništavaju i neutrališu uljeza.

Starenjem imunološki sistem postepeno oslabi jer neke imunološke ćelije gube funkciju i odumiru. Posledica toga je da organizam više ni najbezaleniji nazeb ili upalu grla, probleme koje smo kao mladi lako pobeđivali, nemože da kontroliše, i one često postaju opasne i za sam život.

Ono što je posebno problematično jeste da imunološki sistem često postaje toliko „zaboravan“ da napada tkiva i organe u samom organizmu, prouzrokujući oboljenja kao što su dijabetes, rak, reumatiodni artritis, razne vrste alergija i dr.

Proces starenja možemo značajno usporiti ukoliko svoj imunološki sistem održavamo u vrhunskoj kondiciji, jačanjem sopstvene odbrane organizma.

KLJUČNI ANTIOKSIDANSI ZA JAČANJE IMUNOLOŠKOG SISTEMA

MINERALI

– Cink Kod mnogih osoba (posebno starijih) postoji nedostatak ovog minerala bilo da se ne uzima dovoljno putem ishrane ili organizam više nije u stanju da ga delotvorno apsorbuje. Dobri izvori cinka su: piletina, riba, ostrige, grašak, spanać, sočivo, crni luk, žitarice…

– Selen Ovaj mineral je pojačivač imunološkog sistema. On je antioksidans koji štiti imuno sistem od očtećenja koja mu nanose slobodni radikali. Sadrže ga sledeće namirnice: brokoli, beli luk, jaja, džigerica

VITAMINI

Vitamin E poboljšava učinak ćelija koje pomažu u borbi organizma protiv virusnih i bakterijskih infekcija, tako što ih štiti od slobodnih radikala. Prirodni izvori su: žitarice, semenke, koštunjavi plodovi, pšenične klice, tamnozeleno lisnato povrće kao što su spanać, kelj i dr.

IMUNAL – Čaj za jačanje imuniteta

Uzmite od prirode najbolje!

 

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je prazna