011 2676 275 (do 14:30h) | 011 2607 353 | 064 423 53 54 office@nba.co.rs

UROGAL – Čaj za ublažavanje problema urinarnog trakta.

1.440,00 рсд

Infekcije urinarnog trakta spadaju u najrasprostranjenija oboljenja našeg doba. Dodatni problem je i to što su bakterije postale sve otpornije na antibiotike.

Акција!

Žene su podložnije ovakvim infekcijama iz razloga što je njihov mokraćni kanal kraći i praviji. U najvećem broju slučajeva infekcija uzročnik je bakterija Ešerihija koli (Escherichia coli). Ukoliko se ništa ne preduzme Escherichia coli počinje da napada kanale koji spajaju bešiku sa bubrezima, ulazi u bubrege i formira infekciju koja se manifestuje bolovima u leđima, groznicom, povišenom tempetaturom i mučninom.

Ako imate problem sa E. coli ili bilo kojom drugom bakterijom, da bi ste se rešili neugodne infekcije i eliminisali bol i peckanje, potrudita se da u apotekama ili našeg distributivnog centra nabavite HERBAWAY, UROGAL – Čaj za ublažavanje problema urinarnog trakta.

Biljni antibiotici i prirodni diuretici sadržani u UROGAL čajnoj mešavini izuzetno uspešno deluju kod urinarnih infekcija, uništavajući izazivača, na prvom mesti bakteriju E. coli, poboljšavaju diurezu čisteći bubrege od peska i kamenca, a odlično se pokazao i u tretiranju bolesti prostate.

Ne zaboravite – HERAWAY UROGAL čaj uvek nov i pouzdan prijatelj koji vas neće izneveriti.

Čaj za ublažavanje problema urinarnog trakta, Dijetetski proizvod.

DETALJAN OPIS

Rekli smo već da većinu infekcija urinarnog trakta izazivaju bakterije Eschericha coli. One su inače prisutne u debelom crevu, ali mogu da se „usele“ u otvor mokraćne cevi, da dospeju do bešike, a ako se ne leče i do bubrega gde mogu izazvati vrlo ozbiljne komplikacije. Ako su uslovi povoljni, bakterija će se smestiti u zid mokraćne bešike, razmnožavaće se i izazvati infekcije ili upale. Uslovi koji to omogućuju su povrede mokraćnih puteva, kamen u bubregu, anatomske deformacije, koncentrovana ili kisela mokraća i neki sastojci hrane. Ako imate upalu mokraćnih  puteva, sledeći simptomi će ukazati na to:

-peckanje ili pečenje pre, tokom ili odmah posle mokrenja;

-česta potreba za mokrenjem;

-bol u donjem delu trbuha (od bešike);

-osetljivost iznad stidne kosti;

-bol u leđima iznad struka (od jednog ili oba bubrega);

-krv u mokraći, koja je ružičasta ili mutna;

-neprijatan miris mokraće;

-temperatura;

-nagla i neizdrživa potreba za mokrenjem;

Da biste se rešili i isprali bakterije i druge iritanse, potrudite se da nabavite HERBAWAY UROGAL čaj.

Pijte ga dovoljno dugo da mokraća bude svetla. Ispirajte genitalije UROGAL čajem, kako biste izbegli iritaciju mokraćne cevi. Najzad, ispirajte genitalije pre polnog odnosa UROGAL čajem, dok bi žene trebalo da isprazne bešiku pre i posle odnosa.

Kod urinarnih infekcija :

-izbegavati namirnice koje sadrže šećer

-izbegavati namirnice koje sadrže purin (konzervisane namirnice, iznutrice, mesne prerađevine…)
Uzmite od prirode najbolje!

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je prazna