011 2676 275 (do 14:30h) | 011 2607 353 | 064 423 53 54 office@nba.co.rs

janko

O NAMA

Preduzeće NBA d.o.o. postoji od 1991 godine i poseduje znanja i iskustva iz oblasti fitofarmacije sa ciljem da u životu modernog čoveka podstakne naviku i potrebu upotrebe dragocenih darova prirode – lekovitog bilja. U svom radu usko sarađujemo sa Farmaceutskim fakultetom u Beogradu sa kojim imamo potpisan Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, kao i sa renomiranim laboratorijama koje godinama rade fitosanitarne preglede naših proizvoda. Preduzeće NBA d.o.o. je u poodmakloj fazi izgradnje novog proizvodnog pogona sa skladištem, površine oko 500m pod krovom. Objekat u izgradnji se nalazi u opštini Surčin u blizini glavnih saobraćajnica. Do sada je završeno oko 70% radova koje smo finansirali iz vlastitih izvora.

REFERENCE

Tokom dvadesetogodišnjeg rada učili smo i sticali iskustva sarađujući sa renomiranim ustanovama i preduzećima u zemlji i inostranstvu. Pomenućemo značajnije poslovne partnere: – Ustanove za predškolsko vaspitanje dece grada Beograda, sa kojima smo sarađivali 12 godina, a pritom snabdevali 60-70% tih ustanova. – Apotekarske ustanove, veledrogerije, prodavnice zdrave hrane sa teritorije Beograda i drugih delova Srbije. – Preduzeća i kombinate koji se bave proizvodnjom stočne hrane za prodaju i vlastite potrebe kao što su Veterinarski Zavod Subotica, Karneks Vrbas, najveća farma svinja u Srbiji PIK Bečej i dr. – Svoje proizvode izvozili u Poljsku i Bugarsku, a danas u BiH i Makedoniju, u toku su aktivnosti oko izvoza u Rumuniju, Sloveniju, Albaniju i Švajcarsku. – Na desetine hiljada lica iz Srbije i inostranstva koja su koristili ili koriste naše proizvode.

PROIZVODI

Čajne mešavine koje su klasifikovane od strane Agenciju za lekove i Farmaceutskog fakulteta Beograd kao Dijetetski Suplementi. Najpoznatiji brend preduzeća je HERBAWAY i u okviru ovog brenda čajne mešavine za održavanje fiziološkog nivoa šećera u krvi, čajna mešavina za ublažavanje urinarne infekcije, čajna mešavina za ublažavanje ginekoloških problema, za kontrolu telesne težine i druge. Fitošamponi za različite tipove i probleme kose. HerbaWay Biljne kapi najpoznatije za ublažavanje problema proširenih vena, masnoća u krvi, bolje periferne cirkulacije. Lipotio C vitamin c u tečnom stanju. Snaga nove biotehnologije. Megadoza liposomalnog vitamina C, 1000mg vitamina C u jednoj kašičici, 92 procenta iskorišćenost u telu.

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša korpa je prazna